Европейска партия Волт ще бъде учредена в България. Тя ще е

...
Европейска партия Волт ще бъде учредена в България. Тя ще е
Коментари Харесай

Учредява се първата паневропейска партия в България

Европейска партия Волт ще бъде учредена в България. Тя ще е ще е част от първата паневропейска партия и ще има посланичество във всички страни в Европейски Съюз.

" България и Европа имат потребност от нова сила и нов метод на правене на политика ", съобщи Настимир Ананиев, който е бил поканен да развие организационната конструкция на Волт България.

Волт е определеното име от европейските учредители по две аргументи. Първо, тъй като единицата за електричен капацитет и напрежение се произнася по еднакъв метод на съвсем всички езици и, второ, тя така въплъщава потребността от нова сила в правенето на политика в Европейския съюз.

Волт Европа е проевропейско придвижване, което ще работи за обединена и федерална Европа. Сред главните му цели: Европа на една скорост с единна войска и прокуратура; Европа, в която жителите и микро и фамилния бизнес са приоритет; Европа, в която персоналното достолепие, гражданската независимост, работещото правораздаване, равните благоприятни условия и устойчивата среда са съществени полезности и цели.



„ Паневропейското придвижване е една опция и за българите в Европейския съюз да влязат и вземат участие в политиката на локално равнище. Те ще могат да се причислят към локалната организация на Волт и да се включат в правенето на политика там където живеят. По този метод те ще имат опция да оказват помощ и на България в даден миг “, посочи Ананиев.

Трябва да си върнем страната през европейските лостове и тази паневропейска партия ни дава опцията, съобщи той.

Европейска партия Волт ще взе участие в идващите европейски избори, които ще се проведат през месец май 2019 година, и цели да има минимум 25 евродепутати от 7 страни, с цел да образува своя група в Европейския парламент.

Средната възраст на членовете на Волт е 30 година 60% от тях не са се занимавали с политика, 14% имат прочут опит, а 18% са се занимавали интензивно с политика.

Организационни екипи от 24 страни приготвят учредяването на Волт Европа. На 3 март в Хамбург беше учредена първата партия от придвижването – Волт Германия.

В програмата на паневропейското придвижване има повече от 25 съществени целта, измежду които: " Обединена Европа " ; " Електронна страна " ; " Да дадем път на предприемачеството и дребния бизнес " ; " Никой район няма да остане зад борда " ; " Работеща споделена стопанска система ", " Образование на фокус ".

Настимир Ананиев прикани всички, които припознават европейските полезности и желаят мощна и единна Европа, както и мощна България в Европа, да се причислят към придвижването и да станат учредители на новата партия през месец май тази година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР